Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

Και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές...       «Ένας  λαός που εκλέγει
            Διεφθαρμένους
                Κλέφτες
               Προδότες
              Και απατεώνες,
              Δεν είναι
              Θύμα!
         Είναι συνεργός τους!
                         George  Orwell  

«Και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές»  ο νέος δήμαρχος έβγαλε τη μάσκα   του «ανεξάρτητου», που φορούσε στη διάρκεια  της προεκλογικής περιόδου και έδειξε το πραγματικό  «δεξιό»-ακροδεξιό» του πρόσωπο, που θα υπηρετήσει με συνέπεια την  αντιλαϊκή Κυβερνητική πολιτική της λιτότητας, της ύφεσης ,της ανεργίας και της φτώχειας.

Θα είναι και αυτός, όπως και όλα τα μέλη της «δημοτικής του παράταξης» ένα από τα δευτεροκλασάτα κομματικά στελέχη, που υπερασπίζονται την κυβερνητική πολιτική για την δωρεά παραχώρηση σε ιδιώτες ολόκληρων υπηρεσιών των Δήμων, όπως η καθαριότητα και ύδρευση και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και του αιγιαλού.

Στην ορκωμοσία του δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου παραβρέθηκε όλος   ο μηχανισμός «της δεξιάς» με πρώτο και καλύτερο! Τον υπουργό υγείας Μάκη Βορίδη, ο οποίος έχει αναλάβει να συνεχίσει το έργο κατεδάφισης της Δημόσιας Υγείας, που  είχε αρχίσει ο φίλος του Άδωνις!!!

Θα πρέπει καλά να γνωρίζει ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο ότι οι πολίτες έχουν απαξιώσει του πολιτικούς αυτούς που ενδιαφέρονται μόνο για τη διαχείριση της εξουσίας. Αυτούς που ονειρεύονται κάθε φορά να καταλάβουν  το κράτος για να μοιραστούν τα λάφυρα.

Ας μην υποτιμούν και να μην νομίζουν, ότι οι πολίτες δεν βλέπουν  πέρα από τη μύτη τους! Είναι γελασμένοι!!!

Θα αντιδράσουμε συλλογικά, με συγκεκριμένους τρόπους, απέναντι στην εξαθλίωση και την μετατροπή του Δήμου μας σε κρατική υπηρεσία και σ’ έναν ακόμη φορομπηχτικό μηχανισμό! 

Μάρκου Μαρία, Τσάτσης Σπύρος 
μέλη της κίνησης πολιτών «άλλος δρόμος».

1 σχόλιο:

  1. Ο Α. Νάστας δε θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε άλλο από αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ είναι: Ο εκπρόσωπος του τοπικού μπλοκ εξουσίας, ο διαπλεκόμενος επιχειρηματίας, ο εκφραστής των εργολαβικών συμφερόντων στην περιοχή.Ο εκφραστής των ιδεών της απόλυτης ταύτισης οικονομικής και πολιτικής εξουσίας. Είναι φυσικό λοιπόν να στηρίζετε από το πιο σκληρό τμήμα της Μνημονιακής Δεξιάς, όσο και να δηλώνει ''ανένταχτος'',όσο και αν συμμετέχει σε δήθεν ανεξάρτητες αυτοδιοικητικές πρωτοβουλίες. Οι επιλογές του για τον τόπο και οι πολιτικές του στοχεύσεις τον οριοθετούν ταξικά και πολιτικά.
    Ας όψονται όσοι πίστεψαν τις δηλώσεις ανεξαρτησίας του ,αλλά και όλοι αυτοί -πρώην φίλοι και συνδαιτυμόνες του πιο....Προοδευτικού Δημάρχου της περιοχής(!!!)-που υπονόμευσαν τη συλλογική προσπάθεια και τη δυνατότητα συγκρότησης μιας πραγματικά Προοδευτικής, ριζοσπαστικής και αντιμνημονιακής δημοτικής παράταξης στην περιοχή,χαρίζοντάς του μια εύκολη νίκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή